Tens alguna propietat per vendre o llogar?


Review Widget

Si disposes d'algun immoble i vols posar-ho en venda o en lloguer, a Immosfera et donem la millor possibilitat de donar sortida a les teves necessitats. Et volem explicar el més breu possible perquè has d'acudir a nosaltres.

 

 

Vendre o llogar un immueble pot semblar una tasca fàcil, solament és fixar un preu, negociar, tancar l'operació i ja està. Però no és tan fàcil. Per això, no convé que ho deixis en mans de qualsevol. Quan emmalaltim, acudim al metge, i si tenim un problema legal, cridem a un advocat. Per tant, si volem comprar, vendre o llogar un habitatge, per què no acudir a un agent immobiliari adequat.

A Immosfera:

  • Posseïm coneixements de contractes, negociar les condicions de la hipoteca, els preus i conèixer la zona i els seus condicionants per establir una oferta per l'immoble. Controles tots aquests processos? Nosaltres sí.
  • Capacitat de negociació i estratègia. A més dels tràmits i la paperassa, estàs comptant amb els serveis d'un professional que coneix les estratègies del sector, amb dots de negociació i sabem a cada moment que preu posar a l'habitatge en funció de la ubicació, estat, afectació urbanística, etc.
  • Coneixem el preu real. En ser un tema tan complex, t'ajudem amb els detalls que desconeixes i que fan que el preu de venda s'ajusti a l'alça o a la baixa.
  • Estalviem temps. Una casa que es ven a través d'un agent immobiliari es comercialitza entre un 35 i un 42% més ràpid, segons les dades de l'estudi de NBER (National Bureau ofEconomic Research).
  • Gestionem eficaçment les visites. Un agent sap quins són els punts fort que ha de destacar en ensenyar la propietat.
  • Des del principi fins al final. Comptem amb la qualificació adequada per donar una assistència integral durant tot el procés.


A més has de tenir en compte que formem part d’ APIALIA TERRES DE L’EBRE. Consisteix en agrupacions comercials del col·lectiu API. Suposa sempre avantatges tant per al venedor com a comprador.

Quan s'encarrega a una immobiliària d’ APIALIA, la gestió de la venda de l'immoble, s'estarà encarregant simultàniament aquesta venda a totes les immobiliàries que pertanyen a l'agrupació. La immobiliària tradicional habitualment solament té un sol punt de venda, pocs agents immobiliaris al seu servei, escassa difusió de l'encàrrec de venda, els agents no s'involucren al 100 %, pocs compradors potencials, etc. Amb APIALIA es disposa de més immobiliàries que ofereixen l'immoble, major difusió, agents formats en Màrqueting Immobiliari (CRS), més compradors potencials i període de venda més ràpid.

També té avantatges per al comprador, doncs accedirà a una gran oferta d'immobles de la manera més ràpida, còmoda i fàcil.

Col·laborem i compartim els encàrrecs de venda. Treballem sota el mateix codi i ètica, els mateixos procediments de treball i prestem un millor assessorament al client buscant sempre la seva satisfacció.

Si vols més informació, no ho dubtis i posat en contacte amb nosaltres. Analitzarem el teu cas amb dedicació i professionalitat, donant les respostes més adequades per a les teves necessitats.